Onsdagen den 11 september 2019

Här kommer jag rikta mig enbart till en liten handfull klick personer, som har bekräftats som plågoandar. Men först vill jag säga till er andra underbara personer som finns i min närhet i yrkeslivet och enskilt och som delar med sig av sin tid, omtanke och människokärlek säger jag; Tack för er kompetens! Tack för att ni finns ❤

Då en av mig i annat sammanhang anlitad företagare i sin "profession" som företagare -utan att jag varken blev tilltalad och/eller tillfrågad om tillåtelse- har på sin fritid privat lämnat ut/sålt mitt mobilnummer till det maktgrirga våldsamma lokala närområdets gubbträsk. Deras osunda sjuka behov av att äga och kontrollera oss människor och företeelser i området bekräftades igen.

Därför fortsätter jag givetvis värna om och freda mig själv och alla de mina från ert oprovocerade trakasserande. Ändrar mitt mobilnummer. Igen.

Mina fastigheters öden samt mina egna personliga livsöden ligger inte i era händer. Ni har inte rätten att självutnämnt "äga" det. Ni kan inte kommunicera och samarbeta i sak könsneutralt, utan har själva valt/väljer den destruktiva vägen med lägga ut aggressioner, rädsla, göra maktmissbruk, tysthetskultur och tävling att ha "rätt".  

Det är inte den vägen som leder till till exempel Nobels Fredspris, eller till lösningen till fossilfria samhällen. Den vägen existerar. Men inte i det fula auktoritära gubbträsket.