MÖJLIGHET ARRENDERA FINT STALL FÖR ER / DIG MED 2 ELLER FLERA STORA HÄSTAR.

Ni får:

- Ekonomisk avlastning, då ni betalar en avgift. Inte flera inackorderingsavgifter för hästarna.

- Seriös kompetent erfaren värd (Utbildad ridledare och UGL bland annat. Haft flera egna hästar. Fungerat som mentor på TILLVÄXTVERKET:s/ALMI:s program Eget Företag. Har egna referenser).

- Ett av Länsstyrelsen godkänd och av LRF/LF certifierad Säker Gård/Säker hästverksamhet med A-staket som ligger vackert beläget i en naturskön dalsänka utmed en å.

- Av oss goda förutsättningar driva eget företag, för er/dig som gör rätt för er/ dig.                         Ridträning och avkoppling ute i fält, på grusvägar och ridslingor i skogen. Samarbete och tillgång till ett ridhus med speglar samt en 5 km rid -och körled. Fin flera hektar stor beteshage med omväxlande grässorter och vegetation med en byggnad för skydd från regn/skyfall och starkt solsken. Sommarbete.

- Ett ljust stall med god ventilation och 4 boxar för stora hästar, spannmål -och höbod, stall-WC, uppvärmd vintertid sadelkammare med matplats och egen arbetsyta. Lösdrift och extra mark ingår och finns vid behov, vägunderhåll vinter och ett brand -och säkerhetsskåp för förvaring av hästarnas pass.

- Ett arrende innebär, ni får stor frihet på anläggningen, men även stora ansvar, då stallet är seriöst med avtal, handlingsplaner och strukturerad vit ordning & reda, som ni är skyldiga att använda er av, då vår målsättning är säkerhet och trygghet. Det uppnås genom respekt, att det råder lugn & ro, omsorg om arrendet, varandra och medmänsklighet där vårt fokus enbart ligger på hästen. Gårdsfrid helt enkelt.

Missbruk, skitsnack, förtal och egna dolda agendor som utnyttjas med hjälp av internet och off-line IRL är brottsligt. Det tar vi avstånd i från och accepteras inte på hela Beteby Gård. Hästar i sig väljer inte sådana beteenden, ur ett etologiskt perspektiv.

 

Vi får av er/dig:

- Äkta kompetens och kunskap. Ni/du är ärliga som inte ljuger, modiga och seriösa vana hästägare som genomfört någon form av dokumenterad hästutbildning samt ridutbildning minst Lätt B.

- Ödmjuk ansvarsfulla lagspelare som har anställning och fast inkomst. Har F-skattsedel alt. ansöker om F-skattseadel för hästnäringens framtida bästa.

- 2 oberoende referenser.

- Som förstår och vet kunskapsmässigt vad det innebär att arrendera med eget ansvar och skyldigheter att följa. Och som även uppskattar den frihet, utveckling och glädje man får i det. Det är ingen inackorderingsplats, utan ni vårdar och ansvarar som om det vore ert/ditt eget med egen verksamhet, enligt avtal.

 

 

Privatperson arrende enligt ovan max 5 hästar per månad: 7700,00:- inkluderat 25% moms.

Företag arrende enligt ovan max 5 hästar per månad: 6700,00:- exkluderat 25% moms.

(Service vardagar med morgonfodring och utsläpp, <1500 kWh grön el samt gott kaffe/thé ingår).

 

 

 

Kontakta mig via hemsidan här, om ni/du verkligen är seriöst intresserad och vill veta mer kring det hela.  

Vi är glada och tacksamma för, att vi den senaste tiden mötts av stort intresse för vår fina naturbetesmark, betesmark och stallkoncept <3    Dock vill vi av naturliga skäl givetvis, ha kontakt med er som gör rätt för sig.

 

 

 

                                                                                                    ALL RIGHTS RESERVED                               

 

 

BÄSTA SOMMARBETE MED FULL TILLSYN

 

Ni/Du är varmt välkommen höra av er/dig via hemsidan här, om ni/du vill hälsa på för besök och bokning av betesplats. Plats i beteshagen 3 hektar med A-staket finns.

Det finns ledig ostängslad naturbetesmark och insådd betesmark för arrende.  Betesmarken förmedlas dels här på hemsidan. Och dels via Länsstyrelsen i Stockholms län.

 

Fakta kring betets upplägg och betesplan lämnas vid seriöst engagemang, så dina & din djurs behov kan tillgodoses optimalt etologiskt.

 

 

Beskrivning betesförutsättningar:

Av Länsstyrelsen och Jordbruksverket godkänd fin betesmark och beteshagar flera hektar med omväxlande normal växtlighet i god jordmån, tillfredställande dränering samt omväxlande natur. 1 beteshage med A-staket säkerhetsstängsel finns. Skugga för solen, lösdriftsbyggnad som skydd för blåst och regn. Ingår saltslekar, tillsyn varje dag med en visitation på morgonen, vattning, mockning ut ur lösdrifts-byggnad.

Alla hästraser välkomnas. Blandad flock. Förutsättningarna för lugn & harmonisk flock finns.

 

 

Sedvanlig invänjning bete, avmaskning och verkning med avskoning är krav för hästarnas bästa & hälsa och ska göras och vara klart före utsläppet av hästägarna/hästägaren, enligt stalLIGNELLs betesplan.

 

Privatperson per månad och häst: 1700,00:- inkluderat 25% moms. 

Privatperson per dygn och häst: 257,00:- inkluderat 25% moms.

Privatperson per månad naturbetesmark/insådd betesmark: 2 500:- inkluderat 25% moms

 

Företag per månad och häst: 2000,00:- inkluderat 25% moms.

Företag per dygn och häst: 223,00:- inkluderat 25% moms.      

 (Med reservation för prisändringar etc. Hör alltid av er/dig innan för aktuell information).

 

 

Är ni/du van vid och tycker om ordning & reda?

Har ni/du två objektiva referenser?                       

Djurens bästa välbefinnande står i fokus här i det nischade stallet med respekt, tolerans och acceptans, där trakasserier och vuxenmobbning bland människorna inte är tillåtet. Hästar och djuren i sig själva väljer inte sådana beteenden, ur ett etologiskt perspektiv. Här bryr vi oss om och trivs.

Vill ni/du göra skillnad är Du varmt välkommen höra av dig för ett besök. Vi bjuder på kaffe eller thé. 

                                                                                                               

 

 

 

2021-11-10                                                                                                             ALL RIGHTS RESERVED

 

"...VÄLKOMMEN TILL OSS..."