VÅR FILOSOFI - VAD DU FÅR ATT VARA RÄDD OM

Beteby Gård och stalLIGNELL riktar sig till seriösa utbildade hästägare som söker arrende och/eller boxplats med lång utevistelse åt Din häst i ett nischat stall på en gård med miljö som präglas av gott samarbete med myndigheter och organisationer, medmänsklighet, respekt och en tro på människors lika värde enligt FN:s konvention om de mänskliga rättigheterna med tillåtelse och i samarbete med Svenska FN-förbundet.

Enbart seriösa personer som gör rätt för sig, göre sig besvär, då
vi har gårdsfrid hos oss helt enkelt. Hästägare har gett uttryck för detta under de år som gått 

...jaa..jag kan verkligen rekommendera den här gården och stallet...  ...det är så lugnt här ute...  ...du är så lätt och samarbeta med... ...hästarna verkar verkligen trivas här...  ...en lyxig organisation...  ...du verkar så lättsam och lätt att ha att göra med...

Oberoende Ditt genus ålder religion och nationalitet så är din häst trygg, om
Du själv är trygg. Brott, vuxenmobbning och attityder samt beteenden som inte är okey och uppfattas som tecken på bristande insikt, förståelse och respekt för andras hästar och människans människovärde accepteras inte och godtas därför inte av företaget, vilket gör att Ditt arrende och hyra blir omedelbart förverkat. Tyvärr har vi nödgats till detta vid tillfällen. Vi har satt ned foten, då brottsliga och olämpliga beteenden(Referenser finns) i små steg mer och mer pyste ut ur hästägares"ryggsäckar" och spred sig oprovocerat ut i ljuset och in i verksamheten hos oss.

Hos oss har vi demokrati och gårdsfrid. Vi vill ha det så. Det är värt att försvara och skydda, tillsammans med Dig. Varenda dag.

En plats på Jorden med stillhet och ro för själen.
Det är värt ansvaret att skydda det och Du är varmt välkommen hit och delta i detta tillsammans med oss och Din häst.

Mot bakgrund av att företaget stalLIGNELL har ett brett nätverk till Ditt förfogande -som du förväntas vårda ömt- ett koncept med högt säkerhetstänk, 
riktar sig mot företag och organisationer samt allmänheten och använder sig av kvalitetssäkringar i verksamheten på certifierade gården Beteby, levererar stalLIGNELL sina tjänster med trygghet, kompetens och säkerhet utifrån insikten, förståelsen och respekten om människors lika värde. Vilket företaget förväntar, att även hästägare, gäster och alla som vistas på Beteby gård också visar, då detta är extremt aktuellt med pågående försök till exkluderingar och upplösning av respekten för demokratin och människans lika värde. Lokalt som globalt.

Företaget är klimatmedvetet och bidrar med ECO-drivingtekniken, använder grön el, återvinning till en hållbar miljö, samt deltar aktivt varje år i WWF-kampanjen The Earth Hour.

Företagets av Länsstyrelsen och Länsförsäkringar/LRF certifierade gård finns i Stockholms län.

Du får mycket av oss och vi av Dig, att glädjas åt och vara rädd om. Är det okej med dig? Kan du bemöta det?2021-11-08                                                                                  All rights reserved